Yhteystiedot | Kartta | Historiaa | Kuvat | In English

Torisevan rotkojärvet ovat maankuulu nähtävyys aivan kantatie 66:n kupeessa n. 5 km Virtain keskustasta Ruoveden suuntaan. Kahvimaja sijaitsee näköalapaikalla luonnonkauniin Alaisen Torisevan rannalla. Lotta Svärd -järjestön v. 1936 perustama Kahvimaja on palvellut asiakkaitaan jo 85 vuotta.


Torisevalle on helppo poiketa! Torisevan levähdysalueelta johtaa polku (n. 150 m) ylös Kahvimajalle ja parhaalle näköalapaikalle. Matkan varrella on jo yksi Torisevan erikoisuuksista, vehreä purolaakso harvinaisine lehtokasveineen. Jos jyrkän polun kiipeäminen syystä tai toisesta arveluttaa, Kahvimajalle pääsee myös suoraan autolla.

Torisevan kahvimajalla kannattaa käväistä vaikka vain kurkistamassa, miltä kahvila mahtoi näyttää vuosikymmeniä sitten. Kahvimajan kodikas tunnelma on pyritty säilyttämään sisustusta myöten mahdollisimman alkuperäisenä.

TORISEVAN LUONTOPOLKU (6,5 km):

Torisevalla on useita merkittyjä polkuja. Torisevan luontopolku (6,5 km) alkaa Kahvimajalta, kulkee Alaisen Torisevan eteläpäähän (1,2 km) kalliojyrkänteen reunaa pitkin ja kiertää pelto-, joenvarsi- ja metsämaisemien kautta takaisin lähtöpaikkaansa. Polulla on 13 merkittyä rastia, joissa kerrotaan alueen luonnosta ja historiasta, sekä kaksi nuotiopaikkaa, joista toisessa on laavu. Luontopolkuesitteitä (myös englanniksi!) saa Kahvimajalta. Myös Pirkan taival-retkeilyreitti kulkee Alaisen ja Keskisen Torisevan kautta. Esite (pdf)

KAHVILAPALVELUT:

Tarjoamme tuoretta, perinteisellä taidolla keitettyä pannukahvia.
Kahvimajan omassa uunissa leivomme erikoisherkkujamme.


Torisevan Kahvimajalla
perinteiset herkut, ja tutut upeat maisemat. 
Tule viettämään suvipäivää Torisevalle!


2024

Olemme avoinna
Kesä - Heinäkuu Tiistaista Sunnuntaihin klo 11 - 17 Juhannusaattona 11-15
Maanantaisin suljettu


Muina päivinä tilauksesta!

Tervetuloa!

 


 
Kahvimajalla on yli 50 kahvilapaikkaa
(38 sisällä + 15 terassilla)

Kahvimajan pihaan pääsee myös linja-autolla!
Kartta


Sähköposti: torisevankahvimaja@gmail.com

puh:040 5269305
 


Yhteystiedot | Kartta | Historiaa | Kuvat

© 2022 Torisevan Kahvimaja