Center cafe | Yhteystiedot | Kartta | Historiaa | Kuvat | In English

Torisevan rotkojärvet ovat maankuulu nähtävyys aivan kantatie 66:n kupeessa n. 5 km Virtain keskustasta Ruoveden suuntaan. Kahvimaja sijaitsee näköalapaikalla luonnonkauniin Alaisen Torisevan rannalla. Lotta Svärd -järjestön v. 1936 perustama Kahvimaja on palvellut asiakkaitaan jo 82 vuotta.


Torisevalle on helppo poiketa! Torisevan levähdysalueelta johtaa polku (n. 150 m) ylös Kahvimajalle ja parhaalle näköalapaikalle. Matkan varrella on jo yksi Torisevan erikoisuuksista, vehreä purolaakso harvinaisine lehtokasveineen. Jos jyrkän polun kiipeäminen syystä tai toisesta arveluttaa, Kahvimajalle pääsee myös suoraan autolla.

Torisevan kahvimajalla kannattaa käväistä vaikka vain kurkistamassa, miltä kahvila mahtoi näyttää vuosikymmeniä sitten. Kahvimajan kodikas tunnelma on pyritty säilyttämään sisustusta myöten mahdollisimman alkuperäisenä.

TORISEVAN LUONTOPOLKU (6,5 km):

Torisevalla on useita merkittyjä polkuja. Torisevan luontopolku (6,5 km) alkaa Kahvimajalta, kulkee Alaisen Torisevan eteläpäähän (1,2 km) kalliojyrkänteen reunaa pitkin ja kiertää pelto-, joenvarsi- ja metsämaisemien kautta takaisin lähtöpaikkaansa. Polulla on 13 merkittyä rastia, joissa kerrotaan alueen luonnosta ja historiasta, sekä kaksi nuotiopaikkaa, joista toisessa on laavu. Luontopolkuesitteitä (myös englanniksi!) saa Kahvimajalta. Myös Pirkan taival-retkeilyreitti kulkee Alaisen ja Keskisen Torisevan kautta. Esite (pdf)

KAHVILAPALVELUT:

T
arjoamme tuoretta, perinteisellä taidolla keitettyä pannukahvia ja leivonnaisia, jotka kannetaan lämpiminä pöytään Kahvimajan omasta uunista.  Erikoisherkkujamme ovat mm. mantelipiirakka ja kookos-suklaakakku.


PALVELEMME 2019:

Olemme avoinna
9.6.-11.8.
ti-pe klo 11-17
la klo 10-16
su klo 11-17
maanantait suljettu

PALVELUT RYHMILLE,

sopimuksesta touko-syyskuussa
puh. (03) 4755 330 tai 050 531 8125.

Oiva-raportti

PALVELUT RYHMILLE:

Kahvitarjoilut.

Kokouspalvelut.

Kahvilan historian ja Torisevajärvien esittely
(n. 15 min., suomi, englanti).

Tulostettava esite (pdf)
Kahvimajalla on yli 50 kahvilapaikkaa (38 sisällä + 15 terassilla)

Kahvimajan pihaan pääsee myös linja-autolla!
KarttaTorisevan retki

Virtain kiertoajelu

Kustaan kierros
- kierros Virtain ja Ruoveden kirkoissa

Ruoveden kiertoajelu
-opastettu kiertoajelu Ruovedellä


JUHLAPALVELU:

Järjestämme pienimuotoiset perhejuhlat Kahvimajalla toiveittenne mukaisesti. 


Yhteystiedot | Kartta | Historiaa | Kuvat

© 2012 Torisevan Kahvimaja