Olet tässä: Tervetuloa

Tervetuloa

Jäähdyspohjan metsästysseuran harjoitusajat.
Harjoitusajankohdat 2021
31.7 klo 15.30-18 sekä 21.8 klo 16-18 ja 25.9 klo 15-18.

 

Tältä sivustolta löydät kaiken tarpeellisen tiedon koskien metsästysseuraamme, muunmuassa ajankohtaista palsta, jossa on päivitetyt tiedot tapahtumista, koskien kokoontumisia, kokouksia, hirvenammuntakokeita ja tiedoituksia jäsenille.
Seuramme sijaitsee Virroilla Pohjois-Pirkanmaalla käsittäen riistamaita alaltaan noin 5000 hehtaaria, jotka pääosin rajoittuvat isoihin vesistöihin Tarjanneveden pohjoispäässä.


Metsästys
Alueemme ovat pohjois-Pirkanmaan hienoimpia riistamaita monimuotoisen luonnon ja kauniiden maisemien antaman kuvan ansiosta, jotka jäävät riistaretkillä mieleenpainuvina muistojen joukkoon..


Riistanhoito
Pidämme aktiivisesti yllä riistapeltoja, joille kylvämme lajikkeita , jotka ruokkivat mahdollisimman montaa riistalajiketta samanaikaisesti, ja pidämme ehdottomana sitä, että riistanhoitotyö turvaa tulevillekkin sukupolville mahdollisuuden nauttia ja hyödyntää hienojen riistamaidemme antimet.
Hirvien ruokinnan(nuolukivien) sijoittelulla on mahdollisuus ohjailla niiden ruokailukäyttäytymistä ja paikkoja ehkäisten näin mahdolliset taimikkovahingot ja liikenteelle aiheutuvat vaaratilanteet.


Jäsenyys
Otamme vakavasti jäsenyyden Jäähdyspohjan Metsästysseurassa, ja valitsemme tarkkaan kenen annamme seuraamme liittyä. Haluamme jäseniä, jotka kunnioittavat luontoa, riistaeläimiä, toisen omaisuutta ja erikoisesti toisia jäseniä.

 

Alasivu

  |   ylös  |   seuraava »

Jäähdyspohjan metsästysseura on siirtynyt jäsenlaskutuksessa Metsästäjäliiton kautta tapahtuvaan jäsenlaskutukseen.

Powered by CMSimple | Template by CMSimple | Kirjaudu